Företagsporträtt är vår starkaste sida

Det ligger en hel del sanning i att en bild säger mer än 1 000 ord! Idag när vi alla är fotografer kan det vara klokt att ha ett genomtänkt bildspråk, som skiljer det privata från jobbet.

Professionellt tagna bilder ger en känsla av samhörighet och kommunicerar direkt vad budskapet handlar om. Vi fotograferar företagsporträtt såväl ute hos kunder som i vår stora och ljusa bildstudio centralt placerad vid det natursköna Charlottendal i Luleå, med fri parkering precis utanför dörren.

Många av våra företagskunder tycker det är enkelt och smidigt att ha en lista med personalen som ska fotograferas, som vi sedan bockar av allt eftersom de har besökt oss. På så vis kan var och en av de anställda droppa in när det passar dem bäst.

Bilder har idag en enorm slagkraft – såväl när det gäller företags egna hemsidor som inom annonsering, marknadsföring och sociala medier. Vår vision är att alla som fotograferar sig hos Lule-Bild ska känna sig fullständigt nöjda med sina bilder!

Kanske vill ni ha en gruppbild som symboliserar teamkänslan på företaget? Oavsett vilket, tveka inte att höra av er till oss så kan vi tillsammans diskutera ert behov av bilder.

Välkommen!
/ Fotograferna på Lule-Bild AB

H.K.H. Kronprinsessan Victoria och H.K.H. Prins Daniel besöker Norrbotten 3-5 november.

H.K.H. Kronprinsessan Victoria och H.K.H. Prins Daniel besöker Norrbotten

Stenvalls Anna Flink

Anna Flink, Ekonomichef och Styrelseordförande för Stenvalls Trä AB

Carl-Johan Edström, Överste och Garnisonschef för Norrbottens flygflottilj, F 21