Fototapeter

Fototapeter ger en unik möjlighet att skapa ett rum som ger minnesvärda intryck och en exklusiv känsla som stimulerar och inspirerar sinnena. En välvald fototapet kan användas antingen som fondvägg eller på samtliga av rummets fyra väggar. Fototapeter är ett effektfullt och strålande alternativ för dig som med enkla medel vill lyfta inredningen i ett rum och få det att ändra karaktär! Lule-Bild brinner för design och erbjuder miljövänliga fototapeter av högsta kvalitet i både material och tryck. Tapeterna tillverkas i ett slitstarkt och formstabilt material som är brandskyddsklassat enligt svensk standard och ej bleks av solljuset.

Alla fototapeter måttbeställs för att passa till din vägg. Du skräddarsyr tapeten helt efter egna önskemål! Välj bland ett brett urval av såväl klassiska som trendiga motiv i en mängd olika kategorier, eller använd din egen personliga bild. Tips! Vi rekommenderar att ni beställer fototapeten något större än väggens mått, cirka 3-6 cm extra i höjd och bredd, för att ha marginal vid monteringen. Våtrumslim används för bästa resultat vid tapetsering. Limmet appliceras direkt på väggen och de numrerade våderna monteras kant i kant.

Lule-Bild erbjuder tapetmotiv hämtade från vårt bildarkiv. Motiven är utvalda med omsorg och trycks efter din beställning. Hela sortimentet av fototapeter är uppdelat i kategorier som berg, skog, landskap, vatten, djur, sport, natur, blommor, livsstil et.c. Du kan även använda din egna bild eller illustration för att sätta en särskild prägel på rummet. Som kund hos oss blir du väl omhändertagen! Vi guidar dig genom ditt val av tapet och ger personlig service hela vägen för att säkerställa ett bra slutresultat. Du handlar Lule-Bilds fototapeter till prisgaranti. Det innebär att vi regelbundet ser över vår prissättning för att säkerställa att du som kund ska känna dig 100% trygg och inte behöver oroa dig för prissättning över marknadspris.

Fototapet med 4 våder klar för leverans till en kunds lägenhet. I bakgrunden skymtas en bild av Åre som pryder en av väggarna i Lule-Bilds fotostudio.

Fototapet till ett konferensrum. Bilden föreställer ett fängslande norrsken över Bergnäsbron i Luleå.

Denna gång har kunden valt en S/V flygbild från vårt arkiv. Sobert motiv av Luleå sett från ovan.

BILDARKIVET

Lule-Bild har Norrlands mest omfattande bildarkiv!

Är det någon speciell bild du söker? Tveka inte att höra av dig till oss!